Здравословно хранене
Здравословното хранене на учениците се постига чрез осигуряване на пълноценна и разнообразна храна, ежедневна консумация на зеленчуци и плодове, достатъчен прием на мляко,млечни продукти и богати на белтък храни, увеличаване консумацията на пълнозърнести храни, ограничаване приема на мазнини, захар и сол. ОУ "Филип Сакелариевич" е участник в схема "Училищно мляко" и "Училищен плод".
Здравословното хранене на учениците се постига чрез осигуряване на пълноценна и разнообразна храна, ежедневна консумация на зеленчуци и плодове, достатъчен прием на мляко, млечни продукти и други богати на белтък храни, увеличаване консумацията на пълнозърнести храни, ограничаване приема на мазнини, захар и сол.
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Здравословното хранене на учениците се постига чрез осигуряване на пълноценна и разнообразна храна, ежедневна консумация на зеленчуци и плодове, достатъчен прием на мляко, млечни продукти и други богати на белтък храни, увеличаване консумацията на пълнозърнести храни, ограничаване приема на мазнини, захар и сол.
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Здравословното хранене на учениците се постига чрез осигуряване на пълноценна и разнообразна храна, ежедневна консумация на зеленчуци и плодове, достатъчен прием на мляко, млечни продукти и други богати на белтък храни, увеличаване консумацията на пълнозърнести храни, ограничаване приема на мазнини, захар и сол.
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Здравословното хранене на учениците се постига чрез осигуряване на пълноценна и разнообразна храна, ежедневна консумация на зеленчуци и плодове, достатъчен прием на мляко, млечни продукти и други богати на белтък храни, увеличаване консумацията на пълнозърнести храни, ограничаване приема на мазнини, захар и сол.
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/
Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/8887-zdravoslovno-hranene-v-uchilishte/